Sommerhus i særklasse - Vester Husby

Til 12 Personer
Opført: 1995
Strand: 1,5 Km.
Hus: 212 m²
Grund: 5000 m²
Soverum: 6+0
Bycentrum:1 km
Indkøb: 1 km

Stue: TV Parabol/Kabel Video DVD CD Radio Internet

Swimmingpool Spabad Sauna Solarium Bruser

Køkken: Komfur Køleskab Fryser Mikroovn Opvaskemaskine Emhætte Kaffemaskine Elkedel

Udendørs: Terrasse Grill Havemøbler Cykler Sandkasse Gynge

Tæt på fiskesø Tæt på golf

Diverse: Barnestol Barneseng Brændeovn Støvsuger Vaskemaskine Tørretumbler Husdyr tilladt

EL
Brændeovn

Beskrivelse af huset i Husby

Dejligt, stråtækt feriehus med swimmingpool, spa og sauna. Huset, der er bygget i sten i 1992 og moderniseret i 2005, er beliggende på en stor naturgrund. Til huset hører stor åben terrasse med havemøbler. Huset er udstyret med varmeveksleranlæg med aircondition. Vandskurede vægge og trælofter.

Klinkegulv i gang, trægulv i køkken og stue samt gulvtæppe på værelser. Husets swimmingpool-afdeling med opvarmet klinkegulv indeholder swimmingpool (5,7 x 3,0 x 1,3 m) med vandrutschebane og modstrømsanlæg, 2-pers. spa samt badeværelse med gulvvarme og bruseniche.

Fra badeværelset er der adgang til husets sauna. Huset indeholder desuden 2 ekstra, gode badeværelser ligeledes med gulvvarme og bruseniche, et veludstyret køkken med fryser, mikrobølgeovn, opvaskemaskine samt komfur med varmluftovn og keramiske kogeplader.

Endvidere findes en rummelig og hyggelig opholdsstue med brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller, DVD-afspiller, video og 32" TV med parabol (digital). Huset er ligeledes indrettet med 6 rummelige soverum; 4 med dobbeltseng og 2 med hver 2 enkeltsenge. I hvert af de 2 værelser med enkeltsenge finder I desuden TV, DVD-afspiller og Playstation2.

Af yderligere udstyr kan nævnes: Gratis ADSL-internetforbindelse (computer medbringes), sandwich-solarium, vaskemaskine, tørretumbler, høj barnestol og barneseng. På grunden findes sandkasse og gynge til børnene. Et feriehus i rolige og naturskønne omgivelser, hvor der er gode muligheder for at gå ture.