Se detaljer om
vores feriehuse her:


Hornsrev_25, BlåvandHornsrev_43, BlåvandFyrvej 20-1, BlåvandFyrvej 20-2, BlåvandFyrvej 20-3, BlåvandFyrvej 20-4, BlåvandFyrvej 20-5, BlåvandVester Husby, SøndervigFjordparken 9, BørkopBranäs Hytten, Sverige


Om os Kontakt os Lejebetingelser
Praktiske oplysninger:

Ankomst og afrejse
Ankomst og afrejse Lejemålet starter normalt på ankomstdagen kl. 15.00 og slutter på afrejsedagen senest kl. 10.00. Andre tidspunkter kan forekomme ved f.eks. weekend-udlejninger og hverdags-udlejninger. Pris for strøm samt rengøring er ikke inkluderet i prisen. Dette aftales og afregnes særskilt ved afrejse.

Booking og betaling
Ved booking kan I udskriver en faktura, hvoraf det vil fremgå hvilken uge lejen drejer sig om. Når I betaler er det hele lejen der betales på en gang. Derudover kommer strøm 2.00 kr. pr kw. Dette beløb samt eventuelt ødelagte ting skal betales af lejer før afrejse.

Afregningskuvert
Lejeren skal ved ankomst/afrejse aflæses forbrugsmålere og notere tallene på kuverten. Ved afrejse udregnes forbruget, beløbet lægges i kuverten og afleveres til servicekonsulenten som kommer og tager afsked med jer i huset. Forbrug omfatter el, vand og olie samt i visse huse jordvarme eller lignende. Enhedspriserne nævnes altid i ordrebekræftelsen.

Brænde til brændeovn
Brænde til pejs eller brændeovn er ikke inkluderet i lejebeløbet. Lokalt sælges ofte brænde i små portioner.

Husdyr
Husdyr er velkomne i enkelte af vore luksushuse, hvorimod andre husejere frabeder sig dyr i deres hus. Oplysning herom fremgår af den enkelte hus-beskrivelse. Dog tillades maks. 1 husdyr på udlejning. Til vore svenske gæster: Husdyr bør ikke medbringes til Danmark, da de svenske myndigheder ved hjemrejsen vil kræve dyrene anbragt i karantæne.

Medbringes
Til et feriehusophold skal I selv medbringe: sengelinned (d.v.s. lagner, dynebetræk og hovedpudebetræk), bordduge, viskestykker, karklude, håndklæder, toilet- og rengøringsartikler. Yderligere kan der i huse med dart og bordtennis med fordel medbringes egne pile og bolde, da vi ikke kan garantere at disse forefindes i huset (afhænger af de forrige lejere). Ellers forefindes alt, der er nødvendigt for en normal husholdning, i feriehuset.

Nøglen
Oplysning om hvor I finder nøglen fremgår af den tilsendte ordrebekræftelse.

Rengøring
Vi bestræber os på høj kvalitet og standard, således at vore kunder altid ankommer til et rent og ordentligt luksushus. Prisen for rengøringen, der udføres af professionelle rengøringsassistenter, afhænger af husenes størrelse og indretning. Oplysning herom kan ses af de enkelte husbeskrivelser.

Skader
Lejeren forpligtiger sig til at behandle det lejede forsvarligt. Lejeren skal aflevere det lejede i samme stand som ved overdragelsen og lejeren er overfor feriehusejeren ansvarlig for de skader på feriehuset og/eller dets inventar, som opstår i løbet af lejeperioden, og som forvoldes af lejeren selv, eller andre, som af lejeren er givet adgang til det lejede feriehus. Feriehusets servicekonsulent laver efter hvert lejerskifte og inden næste lejemåls ikrafttræden en lejerskiftekontrol, hvor mangler og skader på feriehuset og/eller dets inventar konstateres.

Ungdomsgrupper
Ungdomsgrupper defineres som grupper med unge under 21 år. Vi forbeholder os ret til at afvise. Herudover skal følgende krav opfyldes:

Herudover skal følgende krav opfyldes:
  • Huset skal lejes af en myndig person.
  • Der skal være en myndig person tilstede under opholdet.