Beskrivelse af huset:   Hornsrev 25, Blåvand   )

 

Sommerhus med Swimmingpool, Sauna, Spa, Brændeovn, Vaskemaskine,
Voksne: 10
Byggeår: 1992
Husstørrelse: 170 m2
Strandafstand: 200 m
Indkøb: 1500 m

På en meget stor naturgrund i det attraktive Horns Rev-område, kun 200 m fra stranden og med kort afstand til Blåvand Fyr ligger dette hyggelige feriehus i træ med stråtag og swimmingpool. Huset har et dejligt, lukket terrasseareal med diverse havemøbler og er rustikt indrettet med trægulve og -vægge.

Desuden fritliggende bjælker og ovenlysvinduer i køkken og stue. I den dejlige swimmingpool-afdeling findes swimmingpool (4,2 x 3,5 x 1,2 m) med modstrømsanlæg samt 2-pers. spa og direkte adgang til badeværelse med gulvvarme, bruser og adgang til husets sauna. Ekstra badeværelse med gulvvarme og bruser.

Køkkenet er udstyret med bl.a. fryser, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Den moderne opholdsstue med panoramavinduer er indrettet med bl.a. brændeovn, TV med parabol (digital) og stereoanlæg med CD-afspiller.

I bryggerset findes desuden vaskemaskine og tørretumbler. Solarium forefindes. Til de små feriegæster er der barneseng og høj barnestol  til rådighed. Sovepladserne er fordelt på 4 soveværelser; 2 med dobbeltseng og 2 med hver 2 enkeltsenge, samt en hems med 2 sovepladser. Blåvand byder på mange aktivitetsmuligheder for hele familien.