Beskrivelse af huset:   Fyrvej 20-4, Blåvand
Maks. 4 pers.
ca. 55 m2
Byggeår 1854/2010


1 Opholdsstue: 19 m2, stereoanlæg med CD, farve-TV, parabol

1   Spisestue:

1   Soverum:
    1 dobbeltseng
l Hems
    2 senge Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys,
kaffemaskine, støvsuger

Toilet: WC, håndvask, bruseniche

Lejlighed med Terrasse, whirlpool, swimmingpool på stedet,
El-varme, el-lys,
naturgrund med træer 3800 m2, sommerhusområde,

Denne 4-personers ferielejlighed ligger i en idyllisk gammel renoveret klitgård, med stråtag og små sprodsede vinduer. Lofterne er med synlige bjælker.

I den stråtækte bygning fra 1988, der ligger i det ene hjørne af den 3600 m2 fælles grund, er der en swimmingpool (8 x 4 meter. Disse faciliteter er fælles med hus nr. 20-1, 20-2, 20-3, og 20-5 og til fri afbenyttelse.

Besøg Legoland, som er Danmarks største og mest besøgte turistattraktion uden for København. Der er masser af bygninger og danske og udenlandske byscenarier i miniatureudgave. Det meste er opbygget af legoklodser og krydret med figurer, biler, kørende modeltog og sejlende modelskibe.

Hvis I har lyst til at besøge en større by, er Esbjerg et godt udflugtsmål. Esbjergs fortid kan opleves i By- og Egnsmuseet, og Fiskeri- og Søfartsmuseet. Førstnævnte viser bl.a. ældre gade- og butiksmiljøer. Oplev også Vestjyllands Ravmuseum. Fiskeri- og Søfartsmuseet har bl.a. en meget fin samling fiskeredskaber, fiskefartøjer og fartøjsmodeller. Desuden er der akvarier med nordsø fisk og et Sælarium. Byen omfattede omkring 1868 kun to gårde med i alt 13 beboere. Havnen blev taget i brug 1874, og byen blev købstad i 1899. Vækst af havn og by skete i næsten hektisk tempo, og Esbjerg har for længst markeret sig som landets femtestørste by.